Diensten

APK


Betrouwbaarheid is één van de pijlers van ons bedrijf. Om dat te laten zien, maken we vaak video’s van wat er defect is en van onze reparaties. Wanneer er omwille van de APK reparaties uitgevoerd dienen te worden, doen we dit in overleg en zijn er mogelijkheden om, bij het vervangen van onderdelen, niet alleen nieuwe maar eventueel ook voordeligere of gebruikte onderdelen te monteren. (vraag naar de voorwaarden)

Onderhoud


Door regelmatig onderhoud voorkom je onnodige slijtage van onderdelen aan jouw auto. Je kunt bij ons terecht voor groot en klein onderhoud, zowel als enkel een oliewissel. Wij brengen duidelijk voor je in kaart wat een onderhoudsbeurt precies inhoudt.

Reparaties


Wanneer je iets wilt laten repareren of er een andere specifieke handeling verricht dient te worden, zoals het uitlijnen van jouw auto, dan kunnen wij jou daar ook in voorzien. Wij maken altijd een overzichtelijk kostenplaatje, voordat we aan een reparatie beginnen.

Banden


Je banden zijn er voor bedoeld om je optimaal te voorzien van contact tussen je auto en het wegdek. Hoe beter het contact, des te meer grip en dus controle jij over jouw auto hebt. Je banden nemen dus deel uit van je actieve veiligheid. Dit wil zeggen dat hoe veilig je rijdt, voor een groot deel afhankelijk is van de rijeigenschappen van je banden, naast je eigen rijgedrag uiteraard.